home-mobiel
 
 

We zijn een niet op winst gerichte onderneming met als doel maatschappelijk verantwoord ondernemen.  We leggen een solide basis voor duurzame samenwerking in een samenleving die al te zeer op het individu gericht is geraakt.

Een coöperatie, dat is samen aan de slag. Met als helder doel: economische macht door schaalgrootte en verbondenheid met elkaar. Samen sta je sterker. 

Goed zijn voor elkaar. Dat is wat we willen zijn. Dat is wat we doen.

 

Buurhuis bijna gereed

  In de Bautersemstraat wordt de laatste hand gelegd aan de realisatie van 1.500 m2 aan aantal professionele werkplaatsen/ateliers waar vanaf 15 a... Lees meer

Volhardingpad realisatie gestart

Doordat De Volharding geen winstoogmerk heeft blijven er bijna elk jaar inkomsten over welke besteed kunnen worden aan maatschappelijk relevante pr... Lees meer

Herinneringen blijven

Ons uitvaartbedrijf is gestart met de campagne "Herinneringen blijven". In deze campagne wordt de nadruk gelegd op de herinnering in plaats van op ... Lees meer

Agenda

APR
13
Dagje Antwerpen 13 april

Dagtochten | 10:00 - 20:00 | Antwerpen, België

APR
15
Leeskring Roggeveen - Cliffrock Castle

Leeskring activiteiten | 13:30 - 16:00 | Roggeveenstraat 116

APR
16
Creëren met Klei Platen

Keramiek Atelier | 10:00 - 13:00 | deel 1 / 4 | Het Buurhuis Bautersemstraat 3 Den Haag

 
 
buurhuis-web-22 2
 

Altijd al houtbewerken, 3D-printen, schilderen, pottenbakken, keramieken of programmeren van electronica willen leren? 

Vanwege een groeiende belangstelling hebben we onze workshopfaciliteiten uitgebreid en gaat op 15 april 2024 een nieuw, 1500 m2 groot klusparadijs met 6 verschillende ateliers in de Bautersemstraat open, ons Buurhuis.

 
 
 
 

Zin om iets nieuws te leren of te maken? Doe mee met leuke workshops of lessen.
In ons Crea-Cafe worden in groepsverband onder begeleiding de mooiste dingen gemaakt.

Zoek & Ontmoet !
Plaats een korte oproep op ons prikbord en ontmoet een wandelmaatje, een andere fietsfanaat of een gezellige date voor een cultureel uitstapje. 

Een aantal malen per jaar brengen wij het glossy Volharding-magazine Buur uit met allerlei verenigingsnieuws, leuke dingen om zelf te doen en de zeer populaire Volharding prijspuzzel.

We organiseren leuke en inspirerende dagjes uit. Ga een keertje alleen of met een aantal vrienden en vriendinnen mee, ontmoet andere mensen én ondek hoe mooi de omgeving is.

 
 
 

Cuvo Uitvaartzorg is één van onze bedrijven waar u als lid van De Volharding een interessante korting krijgt.

Herinneringen blijven.  

Alles goed geregeld? Spaar in ons depositofonds voor uw uitvaart en ontzorg uw nabestaanden. Met jaarlijkse marktconforme rentebijschrijving.

Op vertoon van de Volharding voordeelpas (voorheen Hofpas) ontvangt u bij een flink aantal ondernemers interessante kortingen. 

 
advertentie-houtbewerking-1024x312